top of page

Prestaties

2021

Na 13 maanden geen wedstrijden te hebben gejudood (knie-operatie gevolgd door de COVID-19 pandemie), wint Kim op haar eerste toernooi meteen weer een medaille: brons op de World Judo Masters. In april wint Kim goud op de Grand Slam Antalya.

2019

Na bijna een jaar afwezigheid vanwege de hernia, komt Kim geweldig terug door dit jaar  de Grand Slam van Abu Dhabi te winnen en daarnaast voor de vierde keer (!) kampioen te worden op de World Masters. Een fantastische prestatie. 

2018

Kim werd dit jaar voor de vierde keer Europees kampioen, won de Grand Prix Tunesië en brons op de Grand Slam Parijs. Een paar dagen na het Europees Kampioenschap werd en een hernia ontdekt bij Kim, waar ze vervolgens in september aan geopereerd moest worden.

2017

Nadat Kim in september 2017 het wedstrijdjudo hervatte won ze de Grand Prix Den Haag, werd ze Nederlands Kampioen en won ze zilver op de Grand Slam Abu Dhabi. Tijdens haar jaar afwezigheid studeerde Kim af aan de pabo en werd ze geopereerd aan haar elleboog en knie. 

2016

Kim won dit jaar voor de derde opeenvolgende keer de World Judo Masters en won de Grand Prix Tbilisi. Tijdens de Olympische Spelen was Kim de grote favoriete voor olympisch goud. Maar de Spelen liepen uit op een grote teleurstelling. Kim verloor haar eerste partij van de latere olympisch kampioene en had geen recht op een herkansing.